Jasa Service Komputer Online

Jasa Service Komputer Online

Rated 5 out of 5 based on 7 customer ratings
(7 customer reviews)

Rp95.000Rp295.000

Punya masalah dengan virus? Komputer lambat? atau hanya butuh bantuan install software? Apapun yang Anda butuhkan, selama itu menggunakan komputer Windows, kami siap membantu via online (remote).

✅ Garansi Uang Kembali: Kalau kami gagal memperbaiki masalah komputer Anda, tidak perlu bayar, kami kembalikan utuh.

✅ Garansi 30 Hari: Jika dalam 30 hari masalah yang sama muncul, kami perbaiki kembali, GRATIS.

✅ Gratis Diagnosa: Hubungi kami, jelaskan masalahnya, kami akan melakukan diagnosa masalah secara gratis.

✅ Tidak Ada Biaya Tambahan: Kami tidak akan menarik biaya lebih, atau menawarkan membeli software lain.

✅ Pengalaman 10 Tahun Lebih: Saya dan tim saya sudah memperbaiki ratusan komputer, dengan pengalaman lebih dari 10 tahun.

✅ Kendali Penuh: Anda memiliki kontrol penuh atas apa yang bisa / tidak bisa kami lakukan terhadap komputer Anda.

✅ Tidak Hanya Jasa Service: Kami punya banyak layanan lain, seperti jasa konsultasi, optimasi dan banyak lainnya.

Clear

CARA PEMESANAN

4 Langkah Mudah

CONTACT US

Contact us and explain your problems.

FREE DIAGNOSIS

We will diagnosis the problem and suggest the correct plan to choose.

CONNECT

Our technicians connect to your machine remotely to fix the problems.

SOLVED

No more problem, enjoy using your problem-free computer.

APA YANG KAMI LAKUKAN

Sebagian layanan yang kami tawarkan:

Menghapus Virus / Malware: Kami tidak hanya menghapus virus, tapi juga mencari tahu bagaimana virus bisa menginfeksi, kemudian kami akan memperkuat keamanan komputer Anda .

Perbaikan Komputer: Kami akan memperbaiki berbagai masalah Windows dan software, seperti restart secara acak, hang dan sebagainya.

Optimasi Komputer: Kami akan mendiagnosa masalah, memperbaiki, dan membuat komputer Anda kembali ke performa terbaik.

Konsultasi: Bingung memilih software yang harus dipasang? Ingin tahu perangkat komputer yang paling cocok untuk komputer Anda?. Hubungi kami, kami akan membantu.

Edit Windows: Saya ingin start menu lama kembali, saya ingin merubah ini. Kami akan mengedit Windows Anda, sehingga Windows bekerja seperti yang Anda inginkan.

Pemasangan Software: Tidak tahu cara install software?. Kami akan membantu.

HUBUNGI KAMI & DAPATKAN DIAGNOSIS GRATIS


Customer reviews
  • 5
    7 ratings
  • 1 Star
    0%
    2 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    4 Stars
    14%
    5 Stars
    157%
7 reviews for Jasa Service Komputer Online

    Show reviews in all languages (3)

  • Charita Miner

    5 out of 5

    Wawan Thank you!!!!!!!!! for doing great work and my computer works great!!! You have the most patience and tolerance for my ignorance ever!!!!!

  • miko

    5 out of 5

    Pelayanana ramah, servis memuaskan.. cuma harga turunin dikit dong hehehe

  • ika agustin

    5 out of 5

    makasih banyak sekali.. huuu sudah panik kirain file saya hilang… sekali lagi makasih sudah bantu balikin file…

  • Ronald Fuller

    5 out of 5

    This was my fourth time, As always he was very professional. words can`t express my amazement, I would and will recommend you to any and all I know who need professional help.

  • Richard Edson

    4 out of 5

    I wanted to say a BIG thank you to Wawan. Although he is not native English speaker, but he was very friendly and patient. I thought all my files were lost. You saved me time and money. THANK YOU!!

  • Mark Moses

    5 out of 5

    I was panics when there is a problem, I do not understand how these viruses get to a computer. I was amazed by his knowledgeable, he was able to accomplish the repair in short order. I will return in the future if I were to need additional help.

  • Thomas Davis

    5 out of 5

    I would like to express my most sincere appreciation for the job well done by agus. He repair my computer twice, and for the second service he said no charge! than you!!!!

  • Rian

    5 out of 5

    Mantap gan, gak pake lama komputer sudah wuz wuz.. 5 jempol buat ente.

  • David Hayes

    5 out of 5

    Thank you for your outstanding and efficient support, I would not hesitate to recommend them to all of my friends and family! I have nothing but praise for all the people who worked on this problem. Thanks again

  • Martha Scheffel

    5 out of 5

    Best experience ever with technical support! He successfully scanned and removed viruses from the computer. Optimized the computer. I am 100% satisfied by the manner in which the problem was identified and solved. God Bless and thanks for everything.

  • nurita larasati

    5 out of 5

    Makasih!!!!! masnya gak cuma merbaiki tapi sudah banyak mengajari saya yang gaptek. jangan capek2 kalo saya tanya2 lagi ya… hebat recommended banget deh.

  • Phillipp Thalberg

    5 out of 5

    This has been the best money I`ve spent in a long time. I can believe how much they charge for repairing my computer, it was very cheap but he do very excellent work on my computer. I wish I can rate more than 5 star!! big thank you from German!!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

TOP

X